Det närmar sig

Hellu!
I veckan som varit har jag och min fina vän Tove suttit och slitit vårt hår över allt som har med matte att göra. I förrgår kom hon förbi här hemma för att plugga. Sjukt trevligt och skönt att slippa sitta helt solo. Vi gjorde iordning massor med kaffe, några lussebullar och lite glögg. Riktigt mysigt och för att sammanfatta dagen så fick vi mycket gjort vilket ju alltid är en skön känsla.
 
För övrigt har ljusstakarna och annat smått och gott kommit upp här hemma. Det är så himla fint när man tittar ut genom fönstret och ser alla ljusstakar och stjärnor i folks fönster. Det trissar upp julstämningen ännu mer. Can't wait for the big day! Dessutom har det kommit snö som faktiskt ligger kvar på marken. Detta är något som enligt mig är ett måste när julen närmar sig. För x antal år sen hade vi en grön jul och det vill jag inte vara med om igen. Så tråkigt och det kändes inte ens som jul. Snarare typ höst. Så näe, vitt ska det vara.
 
 
 
 

Helgerna är räddade

En klar indikation på att vintehalvåret och även julen närmar sig är när Vinterstudion på Svt1 börjar. Det är vintersport allt the way och jag gillar't! Idag är det längdskidåkning och säkerligen något mer utöver det. Men imorgon är dagen D hörrni. Imorgon tar skidskyttet sin början här i Östersund. Iiiii! Skidskytte är enligt mig en av de bästa tv-sporterna. Det har i princip allt. Man svävar mellan hopp och förtvivlan mest hela tiden och det är mer än en gång man har blivit positivt överraskad då allt kan vända närsomhelst. Dock även negativt överraskad, men det talar vi tyst om tycker jag. Så med detta sagt kommer det väl inte en så stor skräll att jag sitter nedtryckt i soffan men filt, kuddar, kaffe och tända ljus och bara njuter av helgen. Känns totally okej.
 
 
 
 

Sämst blev bäst

Dagen började helt fucked up då sladden till min dator valde att gå sönder. Detta medförde att min dator har varit död hela dagen och så lär det förbli tills jag lyckas hitta en jäkla sladd som passar min lilla dator. Why oh why?
 
Kvällen har dock varit mycket bättre då bästa sambon med mig på ett hörn har bakat muffins med kärlekstema. Dessa ska ätas till Nya ensam mamma söker är det tänkt. Ack så mysigt! 
 
 
 
 

Känner lugnet

Efter en intensiv vecka i Härnösand kom jag hem i förrgår och oj, så härligt det var! Att få somna i samma säng som världens bästa sambo...det är inte mycket som slår det tycker jag. Gårddagen var ganska seg tills kvällen då det blev Idol och sedan Sverige-Portugal hos päronen och lillebror. Riktigt mysigt och helt klart en klockren fredagskväll! Just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet med ett glas vitt vin och bara njuter av lugnet. M spelar tv-spel i ett annat rum och på tv:n i vardagsrummet visas The Bachelorette. Med andra ord, en ganska behaglig kväll.
 
I Härnösand firades även bästa Tove som fyllde hela 23 år. Grattis igen älskade vän! ♥
 
 
 
 

The right choice

Halloj i stugorna! På senaste tiden har plikten kallat i form av plugg men nu är jag tillbaka minsann. Åtminstone till helgen för på måndag till veckan åker jag och mina roomies tillbaka till Härnösand igen. Dock bara i fyra dagar denna gången, så det gör det onekligen liiite lättare att åka iväg.
Dagen har bjudit på ett besök på bästa förskolan med världens bästa barn. Detta ilag med några från studiegruppen. Vi lekte några lekar med barnen och observerade dem samtidigt. Jag blir allvarligt alldeles varm i hjärtat när jag tänker tillbaka på dagen. Känslan när barnen ser att man kommer och springer fram och slänger sig i famnen på en är så jäkla klockren! Då vet man att det man gör är bra. Så mängder med kramar och många skratt har det blivit och jag blev ännu mer övertygad om att jag verkligen har gjort rätt val här i livet att bli förskollärare. Helt klart en jävla grym känsla!
 
Resten av kvällen blir det till att skriva lite på ett grupparbete och dricka te. Hoppas att ni har en mysig kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0