Vårkänslor

Idag när jag var ute och traskade så kom minsann solen fram. Efter några murriga och riktigt grå månader som förvisso är ganska mysiga så får solen gärna visa sig och ge mig lite D-vitamin. Asfalten är framme och det nästan skriker vår. Me likey. Större delen av dagen har spenderats på staden med en gammal vän från förr. Jag var lite nervös innan vi möttes då jag både en och två gånger har varit med om det där när man möter någon som man inte har sett på cirka 1356674 år och det blir så jäkla stelt. Man vet inte riktigt vad man ska prata om för att man har liksom inget gemensamt längre. Så var dock inte läget nu och vi satt och surrade om allt och ingenting i nästa två timmar. Riktigt trevligt och roligt!
I och med detta har ju onekligen plugget fått stått tillbaka idag så nu är det dags att göra något vettigt. Det dåliga samvetet slipper dessutom gnaga i mig. Höhö.
 
 
 
 

Måndag

Jahapp, då var det måndag och OS är slut för den här gången då. Inte coolt. Faktum är att året när nästa vinter OS kommer att äga rum, alltså 2018, är det år som jag fyller... 29! Undra hur mitt liv ser ut då liksom? Förhoppningsvis så kommer jag att vara en utbildad förskollärare med ett fast jobb någonstans i Sverige och givetvis tillsammans med M ♥ Det är allt jag gissar på för tillfället så får framtiden utvisa resten.
 
Well well, nu ska jag fortsätta plugga på. Har en essä att skriva och två intervjuer att boka. Hoppas att folket har en bra dag!
 
 
Ses 2018 igen?
 

Bästa kvällen på länge

Gårdagen spenderades alltså med bästa Tove och det var så himla trevligt! Vi var hos mig och M för att sen bege oss ut på krogen en sväng. Dock känner jag att krogen inte riktigt är något för mig längre så vi blev inte långvariga där. Hursom så var det en grym kväll med en grym tjej.
 
 
 
 

2014-02-20

Efter en tuff vecka med mycket plugg så längtar jag sjukt mycket tills imorgon då jag och Tove får surra om något annat än skolrelaterade saker och samtidigt njuta av ett glas vin. Känner att det blir en bra fredagsysselsättning och ja, bara allmänt trevligt.
 
 
GE MIG FREDAG!

Lycklig tjej

Nu har vinter-OS i Sotji börjat och jag är typ hur lycklig som helst för det. Allt känns liksom liiiite lättare när man vet att man närsomhelst kan ta en paus och bara slänga sig i soffan och njuta av vad som bjuds i sportväg. Lycka, lycka och åter lycka. Idag har Sverige hittills lyckats knipa en fjärdeplats och en silvermedalj så det ser ju onekligen bra ut för framtiden. Dock så blir det Härnösand till veckan med skola dagarna i ända men kvällarna är ju spikade i alla fall.
 
Ikväll är det mello och vi ska upp till mina päron för att kika på det. De senaste åren har vi kollat hos M's mormor och morfar men nu vet ni, är det förkylningstider och även jag börjar känna av det. Lagom till inneveckan liksom. Men det löste sig ju bra ändå kan man väl konstatera.
 
En fin fjärdeplats i slopestyle
 
Silver till Kalla

Long time no see

Jaa, här ekar det tomt får man ju säga. Dagarna bara springer iväg så man hinner ju nästan inte med? Hur sjukt är det inte att det redan är februari liksom? Snart är det sommar som jag och min finaste Tove med jämna mellanrum brukar konstatera. Men men, nu kände jag i alla fall att jag hade lite tid över för att knåpa ihop ett litet inlägg. Dagen har, liksom de senaste månaderna, gått undan. Jag och Tove har pluggat tillsammans på Campus och röjt undan ett grupparbete vilket såklart känns toppenbra. Detta firade vi med en lunch/fika på staden och slutligen lite shopping. Kom hem ett par jeansrikare. Feels good. Man kan aldrig få för många jeans i garderoben enligt mig.
 
Nu har jag tänkt att det ska bli någon slags middag och sen ska jag och T prova att surra lite med hjälp av Google hangout eller vad det nu heter. Vi får hoppas att det går bra.
 
 
♥ ♥ ♥
 
 
RSS 2.0