2014-03-29

Solen skiner och värmer, jajjemen. Äntligen är våren på g och ingen är gladare än jag. Det faktum att det fortfarande är ljust ute efter fyratiden på eftermiddagen är ju jävligt härligt tycker jag. Man slipper bli så himla trött och seg. Praktiken fortsätter att flyta på som den ska vilket känns göttans. Dock trodde jag att jag skulle explodera i torsdags men så tycker jag ändå att man kan få känna ibland. Det är inte alltid det går som man vill helt enkelt. Apropå torsdagen så sprang jag och bästa vän Thea på ett första vårtecken då. Tro på fan att vi såg krokusar (?) i en rabatt. Det är minsann lycka det.
 
Min dag so far har spenderats på staden tillsammans med bästa sambon och bästa vän Tove. Det är lycka det med skulle jag vilja påstå. Vi käkade lite lunch och tryckte lite mototskaka för att sedan vandra runt en stund. Jag kom hem med 2 linnen, hörsnäckor samt en mobilladdare. Lyckades förstöra min en vecka gamla mobilladdare imorse så det var bara att bita i det sura äpplet och köpa en ny denna helgen. Vem vet, det kanske bli en ny vana?
 
 
 
 

A good day

Nu är det helg och det känns ju förjävla skönt. Första praktikveckan är över och det har gått som en dans tycker jag. Barnen är hur goa som helst och mina tillfälliga kollegor är toppen så det känns aca-awesome. Denna lördag har jag och min M spenderat på staden. Vi tog en prommis ner dit i eftermiddags och käkade lite lunch. Vädret har varit helt fantastiskt hela dagen så det var mys. Tanken var sen att vi skulle dra oss hemåt men vi råkade fastna lite längre än planerat då vi fattade att Yohio skulle spela på Stortorget. Jag har väl egentligen aldrig varit något fan av honom men fan vad karln är duktig på att sjunga. Amen to that helt enkelt.
 
Nu ska jag vänta in bästa sambon som är och spelar match och sen blir det en sen middag. Ha en trevlig kväll!
 
 

Yäääh!

Detta är verkligen en himla mysig och bra helg på många sätt.
 
1. Sanna vann Mello igår. Fin låt och förhoppningsvis också en vinnarlåt i Eurovision.
2. Söta Sigrid var med i Mello igår och förgyllde programmet med sina klockrena repliker.
3. Björn Ferry vann precis masstarten i skidskyttet. Jäkligt roligt för honom och ja, för alla som kollar och bryr sig också.
4. Kanske det roligaste av allt då finaste Kerstin och hennes man imorse utökade familjen med en liten son. Nu blir det förhoppningsvis bebeismys för hela slanten när vi träffar henne på fredag då hon har bestämt sig för att skriva tentan. Hon kvalar helt klart in som supermorsa den där Kerstin ♥
 
Som sagt, bra helg och nu medan jag är på bra humör så ska jag skriva klart en essä och börja på en annan.
 
 
 
 
RSS 2.0