Tiden flyger förbi

God morgon!
Här är det någon som är uppe i tid vill jag lova. Tidigare än 10-tiden brukar jag för det mesta inte ens har rört på mig i sängen än. Det finns med andra ord hopp för att jag också en dag kan bli en sån hurtbulle som hoppar upp ur sängen på morgonen. Det får väl tiden utvisa antar jag.
För några år sedan så hittade jag och min lillebror några gamla kassettband på oss från när vi var små. Jag lämnade in och fick dom sen överförda på DVD skivor som mamma och pappa sedan fick i julklapp av oss. Alltså, mer skratt än när jag tittade på dom första gången har jag nog aldrig lyckats få ur mig. Herrejävlar, vad rolig (och något pinsamt) det är att se sig själv när man var en liten knatte. Det sköna är att jag skrattar lika gott åt det idag. Minnen ♥
 
 
 
29 april 1992. Jag kan inte fatta att det här är drygt 22 år sen?!

Bitter

Bitter is the word people! För folk som inte vet så är jag en sportnörd ut i fingerspetsarna. Och ja, jag dog lite inombords igår när Sverige förlorade JVM-finalen mot Finland av alla jävla länder. Det har ju alltid varit någon slags hatkärlek i möten mellen Sverige och Finland. Men igår sörrni, då var det bara det förstnämnda för mig. Rövliv..
 
 
RSS 2.0