Just nu

Lite tända ljus med sambon och katter bredvid mig i soffan. Till detta en kopp med te och Hela Sverige bakar. Livet är fan bra fint! 
 
 

Njuta

Efter några hektiska pluggdagar åkte jag och M, min familj plus en hel drös med andra härliga människor iväg till Åre och Copperhill i helgen. Allihop njöt av några glas vitt vin nere i spat och fortsatte senare med en väldigt sen middag som sträckte sig ända till midnatt. Hela vistelsen var helt underbar och Copperhill är definitivt ett ställe som ska besökas igen. Det kändes verkligen som 13387644 mil ifrån det vardagliga livet så det var ju onekligen väldigt välbehövligt.
 
 
Åreskutan
 
Cheers honey ♥
 
Bästa sällskapet!
 
Sunset
 

A break

Som man kan tänka sig så är det ganska tufft att köra två kurser parallellt med varandra. Idag på förmiddagen tog jag därför med mig mina fina vän Marita ut i höstrusket för en lunch nere på staden. Jag tror att det är väldigt behövligt att komma ifrån datorn och böckerna i några timmar för att tänka och prata om något annat. Ibland kör man onekligen fast totalt och bara harvar på i samma mönster. Då är det nog nyttigt att prata med någon annan och få lite välbehövliga inputs på det egna arbetet. Få lite ny inspiration och nya tanker helt enkelt.
 
Nu blir det dock back to work igen. Jag siktar på att göra färdigt mitt arbete om taluppfattning antingen redan idag eller också på torsdag, då det blir jobb för min del imorgon. Sen blir det lite renskrivning av minnesanteckningar till diverse seminarium. Allt ska dock vara färdigt innan lördag då vi åker iväg för en helg i Åre. Så ja, det är väl bara till att sätta fart.
 
 

Brrr..it's cold out there!

Nyss hemkommen från en fältstudie jag som har varit ute och gjort på förmiddagen. Det gick väldigt bra så nu har jag material att skriva om kan jag säga. Men hellre för mycket än för lite tycker jag.
Ute blåser det isiga vindar samtidigt som solen skiner som aldrig förr. "Någon", eller M, valde att ta mina vantar imorse när han gick iväg till jobbet så jag var tvungen att klara mig utan. Fingrarna lyste härligt röda när jag kom innanför dörren. Men ja, det som inte dödar härdar säger de ju så vi får ju anamma det helt enkelt!
 
Nu ska jag börja med uppsatsen för fältstudien medan jag fortfarande har allting i huvudet. Till detta gör jag mig en tunnbrödmacka och en kopp te. Life is good!
 
 
 
Gårddagen bjöd också på te och även en kladdkaka i sällskap med bästa vän Thea.
 
 

Gamla rutiner

Så är ytterligare en söndag här. Det är sjukt vad helgerna går fort nuförtiden... Älskade mamman har just varit här och fikat samt hjälpt oss att putsa fönster, vilket verkligen behövdes kan jag lova er. Nu kan man ju faktiskt se ut utan att sikten skyms av diverse fläckar. Så tack älskade bästa du för det ♥
 
När jag var yngre och bodde hemma så var just söndagar underförstått en städdag och något som jag givetvis anammade. Jag gick all in på mitt rum. Jag dammsög, dammtorkade, vädrade, bytte sängkläder och så vidare. Sedan när jag flyttade hemifrån tappade jag den där rutinen som egentligen så väl behövs och särkilt nu med två katter i lägenheten. Sorgligt men sant. Så summan  av kardemumman är att jag nog helt enkelt måste ta upp det här med en städdag i veckan igen. Det tar ju i ärlighetens namn inte så lång tid när man väl har kommit igång? Så nu mina vänner är det jag, dammsugaren och Spotify på högsta volym som gäller. 
 
Ha en bra söndag!
 
 
 
 

Komsi komsi

Ajjemän, igår kom den från ingenstans. Tyvärr försvann det mesta några timmar senare men det går ju åt rätt håll i alla fall. Längtar tills den kommer för att stanna i några månader!
 
 
 

Bästa känslan

Bloggen har minst sagt legat på is nu några dagar. Kul dock att det faktiskt är några själar därute som är in och kikar varje dag! Denna frånvaro beror, inte helt otippat kanske, på plugg. Men nu äntligen är jag helt klar med 15-poängsuppgiften. Fint som stryk på en fredagkväll liksom. Klappar mig själv lite ödmjukt på axeln. Nej men skämt åsido, det känns sjukt skönt och jag hoppas innerligt att jag kan skramla ihop några poäng på den i alla fall. 
 
Hursom så är det hur bra som helst i övrigt. Jag känner att jag ligger i fas med skolan vilket betyder mer tid för fina familjen och mina fina vänner. Jag har på sistone känt mig som världens sämsta kompis som aldrig ids hör av sig. Jag vet ju hur det känns när man ständigt är den som får höra av sig hela tiden, så det har väl kanske inte känts helt bra. Men nu kan det som sagt äntligen bli lite ändrig på det. Det känns väldigt fint. 
Apropå ingenting så sitter jag nu och lyssnar på min bästa väns Spotifylista vid namn Back in the days. Ett riktigt hallelujah moment.
 
Detta är ju en gammal goding från 1999. Vem minns?
 
 
 
 

Den fjortonde oktober

Har idag fått äran att umgås med världens bästa Thea. Har gått alldeles för jävla länge sen vi sågs så det var verkligen roligt att se din vackra nuna igen!
Vi roade oss med en lunch/fika på staden och ja, jag kom hem en bh rikare. Måste apropå det verkligen ta och rensa ur min underkläderslåda med allt vad det innebär, känner jag. Det ligger några riktigt gamla godingar därnere som skulle behöva flytta någon annanstans. Ett alternativ skulle kunna vara soptunnan..
 
I och med mitt lilla pluggbreak idag så kör jag järnet imorgon. Jag siktar högt genom att intala mig att jag ska  hinna skriva klart lite texter till litteraturseminarier samt kika igenom den stora uppgiften som jag snart är helt klar med. En fullspäckad dag med andra ord.
 
 
Tack bästa, finaste och mest fantastiska vän för idag.
 
 
 
 
 

Min helg

Jaha..Så var det söndag igen då. Jag har hittills ägnat den här dagen åt lite plugg i brist på annat. Turligt nog så har det gått som en dans. Gårddagen bjöd på middag och spelkväll i Torvalla vilket var mycket uppskattat I have to say. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i att spela spel egentligen, men det är ju faktiskt riktigt roligt. Fick mig med andra ord en liten överraskning igår.
 
Om en liten stund blir det någon form av middag och får vi helt enkelt se vad kvällen bjuder på. Ha en trevligt kväll gott folk!
 
 
 
 
 
 
 

Den tionde oktober

Dagen har spenderats med bästa Tove och Marita på vårt kära Campus. Vi har kämpat, svettats och druckit massa kaffe och nu äntligen är jag hemma! Kvällen kommer att bjuda på chill i alla dess former. Är så trött och seg i huvudet. Ett par clementiner, M och tv:n blir således mitt sällskap ikväll och inte mig emot. Kan behöva lite lugn och ro.
 
 
 

Gilla

Nyduschad och nedsjunken i soffan med M intill mig. Till detta serveras det skorpor som smakar jul och snart en kopp te. Lägg sedan på Bonde söker fru som börjar senare. Det mina vänner, är ett stort guldkorn.
 
 
 
 
 
 

Chillkväll

Efter denna pluggdag så känner jag att det är helt okej att sitta med några godisbitar att smaska på. Dock har jag ändå kommit en bra bit på väg med uppgiften jag håller på med nu, så det känns skönt och värt!
Sitter just nu och zappar runt på tv:n medans jag väntar på att min svärfar ska komma förbi och sätta upp två tavellister i vår hall. Jag passade på att köpa hem dem när jag och bästa roomisarna var på väg hem från Härnösand förra veckan så jag hoppas att det blir bra.
Klockan 21.00 ikväll är det Svenska Hollywoodfruar. Det är minst sagt underhållande och jag bara älskar Maria Montazami. Gunilla däremot...vad gick snett där egentligen? Aggressionsproblem.se
 
Hoppas att ni alla har en bra tisdagkväll!
 
 
 
 
 
 
 

Honey, I'm home!

Äntligen hemma från en ganska slitig men också händelserik vecka i Härnösand. Det har varit föreläsningar, rörelsematte, konstiga diskussioner, mycket skratt, axlar ur led, hälsocentralbesök, rejäla sparkar från bebis i Kerstins mage och ikeabesök. Så ja, nu känns det himla skönt att åter befinna mig hemma i lugnet tillsammans med kärleken igen.
 
Igårkväll traskade jag, M, mamma och pappa upp till travet för att kika på snelhesten när hon sprang. Det blev en andraplats, femte för i år. Hmm, när ska damen få stå överst i listan egentligen? Hon förtjänar det så himla mycket vid det här laget. Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Efteråt gick jag och M hemåt och kom precis hem så att vi kunde följa Idolutröstningen. Matilda blev kvar vilket ju är superkul! Sedan blev det sängen och det dröjde ine alls länge förren jag sov som en stock. Allt som behövs ibland är lite kill på ryggen.
 
Nu blir det till att följa ÖFK och sen drar vi på affären för att införskaffa lite middag. Hoppas att ni har en trevlig lördag!
 
När orken tryter och övertröttheten är ett faktum
 
 
 
 
RSS 2.0