Härlig känsla

Det har ekat tomt här ett längre tag nu. Tiden har inte alls räckt till men nu så kan jag äntligen andas ut litegrann. Jag klarade av den äckliga mattetentan som jag har haft sån sjuk ångest för. Sorgligt men sant så tror jag inte att jag någonsin har haft mer än 10 rätt på ett matteprov i hela mitt liv men nu har jag slagit den siffran. Jag är stolt över mig själv och det lönade sig att lägga ner de timmar som jag gjorde.
 
Igårkväll storstädade vi, klädde vår julgran och slog in de sista julklapparna. Detta till tonerna av ljuv julmusik. Avslutade det hela med en cider i soffan. Julkänslan har med andra ord infunnit sig så nu är det bara att vänta in den stora dagen. Jag längtar. Men än återstår ju några dagar innan julafton. Kvällen kommer att bjuda på en middag hos min vän Marita. Det blir lite firande av tentan och allmänt mys. Can't wait! Nu är det till att hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite och sen en kopp kaffe.
 
 
 

Calendar girl

Förutom plugg har jag under dagarna också roat mig med att uppdatera mig och kika på årets julkalender, Barna Hedenhös uppfinner julen. De senaste årens kalendrar tycker jag har varit den ena besvikelsen efter den andra, (med undantag från Mysteriet på Greveholm som gick förra året). Frågan man kan ställa sig här är om det beror på att de faktiskt har varit dåliga eller om jag börjar bli vuxen? Hursom haver så fick jag en smärre chock när jag upptäckte att jag faktiskt längtar efter att nästa anvsnitt ska läggas ut på svtplay så att jag kan mysa ner mig någonstans och kika. Nu när jag tänker efter så kanske frågan om hurvida jag börjar bli vuxen besvaras? Jag har dock inte gått så långt att jag skuttar upp för att se den på morgonen som jag gjorde när jag var yngre. Där går gränsen. Tacka fan för att tekniken och utvecklingen går framåt så att man helt enkelt kan kika när tid finns.Tack vare en bra julkalender så kan nu en julstämning sakta men säkert byggas upp så att den stora dagen känns än mer mysig och allmänt härlig. Det gillar jag och får mig samtidigt att bli 15 år yngre.
 
 
 
 

Take a chill pill

Nyss hemkommen från Campus och det känns jäkligt skönt! Efter en effektiv dag tycker jag nog att jag förtjänar en go och skön kväll. Eftersom att M ska iväg och träna så är min plan att först ta en varm dusch och sedan kika på Bonde söker fru. Det börjar dra ihop sig där och nu kanske de kan börja visa lite kärlek? Har ju som varit lite klent med det den här säsongen tycker jag. Jag har mina aningar om vem som väljer vem, men vem vet liksom?
Hursom så ska jag gosa lite med M nu och sen blir det middag!
 
 
 
Bjussar på en riktig mysbild
RSS 2.0