Tillbaka

Här var det länge sen jag var in ser jag nu. Sommaren hittills har gått undan och vädret har varit sjukt gudomligt. Hela landet verkar ha levererat vädermässigt? Jag och M har varit nere i Göteborg, i Sundsvall, jag har fyllt 25, umgåtts med nära och kära. Kort och gott, njutit. Nu börjar det dock bli lite kyligare och luften känns friskare vilket jag faktiskt föredrar. Jag pallar inte riktigt känslan av att gå in i en vägg just för att det är så varmt. Nej, jag tycker nog att det är mer behagligt som det är nu.
Min dag har spenderats på staden med min hjärtevän Thea. Fick med mig lite hårprodukter och en concealer. Jag tycker att det är så härligt att få presentkort så att man kan köpa sånt som man annars gärna inte vill lägga en mindre förmögenhet på. Särskilt nu med tanke på att ny kurslitteratur ska fixas också. Blöh..
Hursom så har jag haft en bra dag so far och kvällen viger jag åt att plocka och fixa här hemma. Kanske blir en Beckfilm också. Har verkligen fastnat för dom filmerna. Mys.
 
Bad på fina Soludden
 
Något svalkande i värmen
 
Göteborg
 
 
 


Kommentarer
thea

Nämen ser man på, här inne fanns det ju ett nytt inlägg att läsa! :o Trevligt trevligt!

Sv: Tack själv bästa vän, det var myyys. Och det blir väldigt trevligt med en prommis imorgon :)

2014-08-21 @ 11:01:16
URL: http://tthea.blogg.se
Fröken Grön

Sv: Sorry för sent svar. Men absolut, super härligt! :D Jajemen, finns bättre bild på tröjan här. :) http://tillaandersson.blogg.se/2014/august/shopping.html Kramar!

2014-09-01 @ 13:18:03
URL: http://tillaandersson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0