I'm so excited!

Här i Östersund händer det inte överdrivet mycket, höhö. Visst, på vintern finns Vinterstaden med olika aktiviteter och skidskyttepremiären och på sommaren har vi Storsjöyran och Storsjöcupen som drar hit folk utifrån. Dock har vi nuförtiden också ett fotbollslag i Superettan, Östersund FK, som vi såklart är sjukt stolta över. Imorgon spelar dom mot Hammarby och behöver jag ens säga hur taggad jag är på att se den matchen? Jag och typ 6000 andra då det mest troligt kommer att vara fullsatt. Sinnes! Så vad finns det mer att göra än att börja peppa igång med den här låten?
 
 


Kommentarer
Felicia

det är ju alltid kul att tagga till lite extra inför ngt!

SV: Jamen tack, älskar långklänninge, just den där klännigen är gammal, fick den av min killes mamma, blev superglad, men den modellen lär ju finnas lite öveallt, jag är ganska kort, 159, så alla långkllänningar blir ju extremt långa, haha, men sen just den modellen är liiite knepig för mig, har ganska stor byst, så får lite extra push, skulle velat haft den lite större, men men!

puss

2014-06-15 @ 19:00:03
URL: http://fjaelkis.blogg.se
Fröken Grön

Sv: Precis små detaljer kan göra allt! ^^

Okej, förstår. Lägenheter tenderar ju till att bli så sjukt vara på sommaren med. Kan vara skönt att slå upp balkongdörren. Blir en liten extra frihet känns det som. :)

2014-06-17 @ 13:58:02
URL: http://tillaandersson.blogg.se
thea

Fifan va de va roligt med match, längtar redan till nästa hemmamatch! :p Grett med oavgjort också för min del som är aningens schizo, haha!

Sv: Får kanske köra cola på gräsmattan nästa gång? eller åtminstone hålla oss till en flarra vin! ;)

2014-06-18 @ 17:26:29
URL: http://tthea.blogg.se
thea

Sv: Men du det var en rackarns fin dag vi hade idag! Tack för det <3

Himlans fint med lite fotboll igen till veckan, that we like!

2014-06-19 @ 23:19:39
URL: http://tthea.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0