Fynd på nära håll

Jag skrev ett inlägg för ett tag sedan som bland annat handlade om min jakt på gamla koppar med matchande fat till. Nu när jag skriver detta låter det lite..ja..lame. Men ni får ha överseende med det.
Nu har jag i alla fall upptäckt att man inte alls behöver besöka massa loppisar för att hitta sina små guldkorn. Man behöver tydligen bara gå upp till sina föräldrar och ömsom försiktigt titta igenom deras köksskåp och ömsom rota med en något mer aggressiv stil för att hitta vad man söker. Sen har man också turen att ha en mamma som låter en ta med sin upptäckt hem tillsammans med annat fint. Tack älskade du för det!
 
Det var med andra ord en ganska nöjd tjej som kom hem med några nya saker till hemmet. Spontant tänker jag på historien bakom dessa. Vem har ägt dem genom åren? När användes dem? Och så vidare.
Nu kan jag också få till den där mysiga känslan när vi fikar här hemma. Lite ljus, koppar och fat, någon söt korgaktig sak som man fyller med bullar, kakor, scones, you name it. Småsaker som betyder och påminner om något för en själv. Det är mys på hög nivå enligt mig.
 
 
 
 
 


Kommentarer
bookofems.blogg.se

oh, fina! :D

2013-08-15 @ 13:25:56
URL: http://bookofems.blogg.se/
FrökenTV, bloggen om tv och film

sv: ja lite färg glädjer upp stämningen :)

2013-08-15 @ 13:53:49
URL: http://efji.blogg.se/
FrökenTV, bloggen om tv och film

sv: ja :D haha

2013-08-15 @ 15:04:39
URL: http://efji.blogg.se/
FrökenTV, bloggen om tv och film

Sv: hähä

2013-08-15 @ 16:51:16
URL: http://efji.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0