Hair and litterature

Imorse var jag uppe med tuppen för att äntligen åka och ta hand om risbusken på mitt huvud. Bli kvitt utväxten och de slitna topparna. Helt enkelt fräscha upp det rejält!
Jag har gått till samma frisör i några år nu och enligt mig är det världens bästa frisör. Hon vet vad jag passar i, hur jag vill ha det, hon kommer med olika förslag och säger vad hon tycker. Det är något jag uppskattar. Varje gång jag är där svischar tiden förbi för att vi har så mycket att prata om. Då ska det även tilläggas att jag brukar spendera runt 3 timmar där. Jag trivs med andra ord som fisken i vattnet hos henne!
 
Efter min lilla makeover så har jag fram tills nu suttit ute i gräset hos mamma och pappa och läst litteratur. I och med att mannen i huset ska iväg på fotbollsmatch om en stund så jag fortsätter nog och läsa lite till. Då har jag i alla fall tagit mig igenom en bok av en hel del. Åh, jag känner verkligen peppen nu och på måndag bär det iväg till Hörnösand. 
 
Min dag i bilder
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Sarah Persson

Älskar frisörbesök! :)

2013-08-27 @ 21:06:37
URL: http://justmesarah.blogg.se/
Linda

köpte en asus istället

2013-08-27 @ 21:40:23
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
Sarag

Haha ja precis, har du bara bra minnen med saxen? :)

2013-08-28 @ 09:39:08
URL: http://justmesarah.blogg.se
Tilla

Sv: Ja det gör jag med i bland. då kommer inspirationen flödande. Men de slutar alltid med något annat för min del. Tror jag får för mycket inspiration. haha! ^^ kram

2013-08-28 @ 09:47:01
URL: http://tillaandersson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0