Love of my life

Ikväll tog mannen i mitt liv med mig på en middag down town. På en torsdag, bara så där. Vardagslyx minst sagt. Valet föll på ett ställe som heter Bashiras Kitchen. Vi blev tipsade om stället av M's pappa som sa att maten och priserna tydligen skulle vara väldigt bra där. Detta kan jag härmed också intyga då det var perfekt på alla sätt och vis. Sammanfattningsvis så har vår kväll varit så mysig och härlig!
 
Jag tycker att det är rätt fantastiskt att det fortfarande kan pirra till i min mage, att jag fortfarande kan bli generad när han säger något gulligt och att jag fortfarande ibland kan bli lite smått nervös för att göra bort mig inför honom. Detta efter hela 3 år tillsammans. Det är fasen kärlek det.
 
Jag älskar dig mitt hjärta ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Milina

Åh så gulligt :)

2013-08-29 @ 23:35:41
URL: http://Milina.blogg.se
Milina

Tack! :)

2013-08-30 @ 12:21:36
URL: http://milina.blogg.se
thea

Bashiras är vi också väldigt nyfikna på att kika in, har hört mycket bra om dem, får bli ett besök där framöver. Och tänk vilken tur att vi har hittat såna toppenkillar :)

Sv: Ja men eller hur, ibland så överanalyserar man ju uppgifterna och tror på så sätt att de är mer jävliga än vad de faktiskt är.
Will do!

2013-08-30 @ 21:58:44
URL: http://tthea.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0