Slow Sunday

Jag började denna grå och regniga dag med att ligga kvar i sängen till runt 12 tiden. M drog iväg vid 11.00 med sin pappa för att fiska. Han har minst sagt fått dille på att fiska och allt som rör ämnet överhuvudtaget. Nu kanske fotboll får lite konkurrens bland hans intressen? Det verkar onekligen vara på god väg i alla fall, vilket jag stödjer till 100 %.
 
Efter sängen blev det soffan där jag för tillfället befinner mig, mätt och belåten med en kopp kaffe i högsta hugg. När det är dåligt väder försvinner lusten helt till att gå ut och hitta på något. Dock skulle jag nog i ärlighetens namn behöva få mig en nypa frisk luft då jag har en tendens till att bli alldeles seg i huvudet av en hel dag inomhus. Men M kanske är snäll och följer med ut en stund sen.
 
Utöver detta tror jag inte att denna dag bjuder på så mycket annat. Det är speciellt dagar av detta slag som jag kan sakna att ha skolarbetet att ta tag i. Dock har jag ju införskaffat mig all litteratur som ska användas denna termin så det är ju faktiskt möjligt att börja titta igenom dessa och få ett hum om vad som komma skall. Tåls att tänkas på!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
emelie

fin bild på er :D

2013-08-11 @ 14:22:21
URL: http://bookofems.blogg.se
bookofems.blogg.se

sv: det var så lite så!!har du haft en bra helg? :D

2013-08-11 @ 16:21:56
URL: http://bookofems.blogg.se/
thea

Snart nog drar skolan igång, men jag håller med dig om att såna här gråa trista dagar så känner man att man lika gärna kan sätta sig och knåpa ihop nån uppgift! :p

Sv: Haha can imagine, men den luktar ju mums också så det kan jag tänka mig :)

2013-08-11 @ 18:28:09
URL: http://tthea.blogg.se
thea

Sv: Också en kopp te på det så! Nu börjar jag verkligen längta till skolan, får se hur länge det håller i sig med den här jävla mattekursen! Huvva!

Det är ju tur att den är godkänd av honom också :p

2013-08-11 @ 19:22:07
URL: http://tthea.blogg.se
FrökenTV, bloggen om tv och film

sv: förstår det :)
TACK!

2013-08-11 @ 19:40:16
URL: http://efji.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0