A break

Som man kan tänka sig så är det ganska tufft att köra två kurser parallellt med varandra. Idag på förmiddagen tog jag därför med mig mina fina vän Marita ut i höstrusket för en lunch nere på staden. Jag tror att det är väldigt behövligt att komma ifrån datorn och böckerna i några timmar för att tänka och prata om något annat. Ibland kör man onekligen fast totalt och bara harvar på i samma mönster. Då är det nog nyttigt att prata med någon annan och få lite välbehövliga inputs på det egna arbetet. Få lite ny inspiration och nya tanker helt enkelt.
 
Nu blir det dock back to work igen. Jag siktar på att göra färdigt mitt arbete om taluppfattning antingen redan idag eller också på torsdag, då det blir jobb för min del imorgon. Sen blir det lite renskrivning av minnesanteckningar till diverse seminarium. Allt ska dock vara färdigt innan lördag då vi åker iväg för en helg i Åre. Så ja, det är väl bara till att sätta fart.
 
 


Kommentarer
Erica

Pauser kan verkligen göra all skillnad ibland!

2013-10-22 @ 15:52:07
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Erica

Svar: Ja, blir ju så ibland! Hoppas vi får bättre pluggdagar framöver! :-)

2013-10-25 @ 00:29:37
URL: http://faithhopelove.blogg.se
thea

Ja se du är inte dum du! :p

Sv: Ja med fokus på dom där röda kinderna, det är ju kanske en nackdel med vintern, och när man fryser nå djävulskt. Men men, nu ska vi vara positiva här!

2013-10-26 @ 12:48:33
URL: http://tthea.blogg.se
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Bra val att ta en paus och gå och luncha!

2013-10-28 @ 14:59:23
URL: http://patriciac.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0