2014-09-06

Nu är sommaren över och skolan har börjat igen. Det känns helt okej, men det här med att åka till Härnösand en gång i månaden är ju inte helt roligt. Om jag ska vara ärlig tror jag faktiskt inte att jag någonsin kommer att vänja mig. Jag gillar verkligen inte att sova själv när jag är van vid att ha M vid min sida.
Veckan har iallafall gått åt till självstudier med min fina vän Tove. Det är roligt och skönt att ha någon med sig på vägen till en förskollärarexamen som stöttar en och som jag kan stötta. Jag tror det är viktigt för att inte klappa ihop när det bara känns skit.
 
Hursom så spenderades fredagskvällen med just Tovan. M var iväg på fotbollsmatch så vi passade på att bara chilla, dricka ett glas vin och kolla på film. Det slutade med att vi båda satt och småsnyftade till "Förr eller senare exploderar jag". Har ni inte sett den så rekommenderar jag den varmt. Så jäkla fin film.
Efter en bra kväll så tar jag nu fram dammsugaren och slänger i en tvätt och hoppas att ni har en mysig lördag, för det tänker jag ha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Fröken Grön

Sv: Förlåt för sent svar. Men angående de mönstrade leggings. Förut tyckte jag med de var svårt att matcha de. Men Har kommit på att en längre enfärgad tröja är perfekt! Funkar med nästan vilken färg som hellst. Vill man vara riktigt säker kör på svart eller någon färg som är i mönstret. Grymt snyggt! :) Kan försöka lägga upp lite bilder sen med förslag? om det hade vart va intresse? :) Kram!

2014-09-18 @ 20:18:13
URL: http://tillaandersson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0