A piece of my past

Nu tänkte jag att ni ska få ett långt inlägg att bita i med lite händelser från förr. 
 
För många år sedan har jag en bästa vän. Egentligen så var de väl två men vi håller oss till den ena. Hur som haver så kallade jag denne för min allra bästa vän. Vi bodde grannar, gick på samma dagisavdelning, samma klass från första till nionde klass och hade samma intressen. Man kan väl uttrycka det som så att vi klickade. Denna tjej var väldigt mycket för att bestämma över oss andra vilket vi också gick med på utan problem. Givetvis var det var ju ingen av oss som ville bli lämnad utanför gruppen.
 
Allting var trots allt mer eller mindre bra fram tills vi började högstadiet. Då valde min bästa vän i hela världen att helt utan förvarning lämna mig utanför vår lilla grupp, och hon tog med sig den andra tjejen på samma gång. Det tog väldigt hårt på mig. Jag grät väldigt mycket under en tid, gick ner i vikt, tappade massa hår och slutade gå till skolan ett tag. Än idag vet jag inte varför hon valde att göra som hon gjorde. Detta har jag aldrig lyckats glömma i och med att det förstörde mycket för mig under en längre tid. Vad hände liksom?
 
För ett tag sedan valde jag att skriva ett brev till henne och berätta hur jag upplevde det hela och mina känslor kring det. Svaret tillbaka var inte riktigt vad jag hoppades på. Egentligen vet jag inte vad jag hoppades på för reaktion, men jag trodde inte att hon skulle skylla ifrån sig så mycket som hon valde att göra.
Hon menade på att jag fick tillbaka för gammal ost då jag i grundskolan under en period umgicks mycket med den andra tjejen. Då utan att min bästa vän var med. "Om jag iddes skulle jag leta fram mina gamla dagböcker från förr och skriva vad du gjorde", var reaktionen jag fick av henne.
 
Såhär i efterhand är jag egentligen glad över att det blev som det blev mellan oss. Denna tjej är ingen som jag vill ha i mitt liv längre. Jag är tacksam över att ha brutit mig loss från de så kallade vänner som tog mer än energi än vad de gav.
Idag har jag istället världens finaste vänner som jag försöker umgås med så mycket som möjligt. Ibland är det onekligen lite trixigt att få tid till det med plugg, jobb och annat. Men när vi väl umgås så är det grymt roligt! ♥
 
 
 
 
 


Kommentarer
FrökenTV, bloggen om tv och film

Sv: haha ja verkligen :D

2013-08-11 @ 20:25:00
URL: http://efji.blogg.se/
isalovisas

Härliga bilder :D
sv: Men ååhh tack!

2013-08-11 @ 20:36:44
URL: http://isalovisas.blogg.se
thea

Hela den där brev-historien är så jäkla sinnes! Det var verkligen inte vad jag förväntade mig, men jag tror att jag nog skulle få mer eller mindre samma reaktion om jag skrev ett sånt brev till min f.d bästis!
Dock är det nog som du skriver, det var nog lika bra att det blev som det blev! :) På sätt och vis så är iaf jag jäkligt glad att det blev som det blev, men det var ju inte direkt kul att gå igenom..

2013-08-11 @ 21:09:19
URL: http://tthea.blogg.se
anna

det är så skönt när man slutar umgås med falska "vänner", tråkigt nog så inser man det inte alltid så direkt..

2013-08-11 @ 22:59:29
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se
thea

Sv: Ja men faktiskt, omoget värre. Synd bara att man inte insåg och vågade/orkade strunta i dom där så kallade kompisarna tidigare än vad man gjorde..

2013-08-11 @ 23:06:59
URL: http://tthea.blogg.se
Emelie

Viktigt med bra vänner :)

2013-08-11 @ 23:13:32
URL: http://rexe.blogg.se/
bookofems.blogg.se

vilka härliga bilder :D

2013-08-12 @ 09:01:30
URL: http://bookofems.blogg.se/
Tilla

Ja i bland är folk inte vad man förväntar sig. Då är det lika bra att gå vidare. Tråkigt bara att det behövdes fällas tårar på grund av det. :/

Sv: ja det blev riktigt gott. Fick bli en till frukost med. :)

2013-08-12 @ 12:53:18
URL: http://tillaandersson.blogg.se
bookofems.blogg.se

tråkigt att de ska behöva bli sådär :(

2013-08-12 @ 13:49:34
URL: http://bookofems.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0