Heldag

Idag har det liksom rubriken avslöjar, blivit en riktig heldag med bästa vännen Thea. Hon och hennes sambo har äntligen kommit hem från sin semester vilket jag tycker är ytterst trevligt! Vi har hunnit med en lunch/fika samt lite shopping på staden. Med mig hem i två kassar fick jag en efterlängtad ljus jeansskjorta, två små korgar till badrummet och sist men inte minst ett stilrent och snyggt tidningsställ. Korgarna och tidningsstället kommer från Village som fortfarande har 70% rea på sina saker så det hela gick på 116 kr. Riktiga kap skulle jag vilja säga. Nöjd tjej!
 
Dagen slutar dock inte där. Senare ikväll är planen lite Idol och en välbehövlig promenad med stegräknare och allt! Ajjemän, nu drar vi minsann igång på riktigt. Det är onekligen en stor fördel att vi bor nära varandra. Det är liksom bara att slå en pling och sedan mötas upp.
Summa summarum- Bra dag!
 

En gammal goding från förr ♥

 


Kommentarer
thea

Tack för mysdag kära du! Göttans att vara hemma igen, minst sagt :)

Sv: Jag har verkligen undvikit den filmen just för att den är på franska, känns som back in school när man kikade på film under språklektionerna, men ska kanske ge den en chans då.. hum hum.

2013-08-26 @ 23:24:57
URL: http://tthea.blogg.se
Tilla

Sv: Så är det! gäller bara att komma på vad man ska göra. :) kram

2013-08-27 @ 10:39:16
URL: http://tillaandersson.blogg.se
Sintia

Älskar du victoria secret & vill ha deras body mister? Då tycker jag att du ska vara med på denna tävling som är gratis! Kanske du vinner.. http://nickimdaily.blogg.se/2013/august/tavling-victoria-secret-produkter.html#comment

2013-08-27 @ 15:14:05
URL: http://nickimdaily.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0