Best weekend ever

Jaha, så var det söndag igen då. Imorgon bär det av till Härnösand för en ny innevecka. Det känns som alltid lite vemodigt. Men efter att ha kikat på schemat så känns det ändå som att det blir en ganska så skön vecka vilket jag inte tackar nej till. Men ja, några tårar fäller jag nog ikväll om jag känner mig själv rätt. 
 
Den här helgen har jag ägnat åt min älskade familj och min älskade släkt. Min mamma och mormor har nämligen fyllt år. Japp, på samma dag. Tänk va? Att få barn på sin födelsedag. Den ultimata födelsedagspresenten skulle jag nog tippa på. Hur som haver så har lite släktingar från Göteborg och Karlstad varit häruppe i norr vilket har varit så himla roligt! Vi ses sisådär en gång om året så det är onekligen väldigt uppskattat. Det har blivit massa surr, god mat och gott vin till det.
Som toppen på isberget var vi på Clarion Hotel igår för middag och då upptäckte vi att Patrik's Combo spelade. För er som inte vet så är Patrik's Combo ett litet band som kommer härifrån Östersund. De var med och tävlade i Dansbandskampen för några år sedan och slutade då trea. De är faktiskt riktigt bra.
 
För att sammanfatta helgen så har den varit den bästa på länge. Nöjd och glad tjej! Nu blir det till att packa klart och sen kika på Det okända.
 
 
 
 
 


Kommentarer
Sarah Persson

Lät riktigt bra ju, redan på rubriken!

2013-09-29 @ 20:31:51
URL: http://justmesarah.blogg.se/
basebollivet.blogg.se

Det låter onekligen som en bra helg och när jag ser rubriken så tänker jag direkt One Direction. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG? (Vet att låten heter best SONG ever men ändå..)

Kul att ni fick in lite firande, det ska man ta vara på :)

Det är ju så kul att fixa och boa, inredning är kuuuuul! :) Det är den roliga biten i detta projektet med bygget. Japp, ny design.. stämmer..

Det tror jag också, det är nog alla människors dröm att hitta den där passionen :) Som får en att göra det där lilla extra VARJE dag. har du själv några planer och drömmar för framtiden?

2013-09-30 @ 00:21:27
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Fröken Grön

Sv: Ja men heller hur. Riktigt kul att bara testa sig fram. :D Kram

2013-09-30 @ 12:53:58
URL: http://tillaandersson.blogg.se
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: Mina naglar har också dålig kvalité tyvärr så under nagellacket är de inte fina alls. Jag har alltid nagellack på för då känns det som om det skyddar lite, men de går av gång på gång ändå:(

2013-09-30 @ 20:52:10
URL: http://patriciac.blogg.se
thea

Men sikken mysig helg det där lät som då! Bra uppladdning inför Härnösand kan jag tänka mig :)

Sv: Ja men jag tycker nog fasen att det är en rätt bra regel, fast samtidigt är det kanske segt att plåga sig igenom 50 sidor om det är en skitseg bok, men men det är smällar man får ta kanske :p

2013-10-01 @ 00:14:36
URL: http://tthea.blogg.se
Emelie

GUD VILKEN FIN BLOGG, behövde få säga det! Jag hade en gammal blogg som jag såg att du läste förut, men jag har bytt nu, så kika gärna in!

2013-10-01 @ 11:52:27
URL: http://gad.blo.gg
bookofems.blogg.se

Trevlig helg! :)

2013-10-04 @ 15:25:36
URL: http://bookofems.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0