Bra kväll-bra sällskap

Gårddagskvällen som spenderades med min fina vän Josephine var så rolig! Det är inte alls ofta som vi hinner ses så det var onekligen på tiden. Vi satt vid vårt köksbord, drack lite vin samt smaskade på några goda ostar som hon hade köpt med sig från några av de lokala köken som fanns nere på Stortorget igår. Ost och vin- lite vuxenpoäng där om ni frågar mig.
 
Vi hann prata och både ditten och datten och det var välbehövligt. Jag misstänker att jag har sagt det förr här i min blogg, men jag tycker det är awesome att hon fortfarande finns kvar som en himla bra vän till mig. Det är ju i ärlighetens namn inte många av de som jag umgicks med i skolan som fortfarande hänger med. Men hon är en av dem och jag gillar't.
 
Nu är det dags för mig att ta tag i den här dagen. För tillfället innebär det att jag ska dricka upp min kopp kaffe och sedan gå och ta en dusch. Håret står på ända och sovkläderna har inte åkt av ännu. Det känns därför som att en uppfräschning är på sin plats. Sedan blir det väl till att vänta på att vi ska åka iväg och käka middag i Brunflo senare.
Ska också ringa till mamma och pappa som just nu sitter i två solstolar med en öl i varma Turkiet. Pratade med mamma igår och då var det tydligen runt 30 grader därnere. Inteallsavundsjuk.se.
 
 
 


Kommentarer
Queen of Kammebornia

Så fint det är med sådana kvällar! Stor kram!

2013-09-22 @ 21:41:53
URL: http://queenofkammebornia.se
thea

Gud va mysigt det där lät då :)

Sv: Men suck, ja då är det bara att plugga på då!

2013-09-22 @ 22:45:27
URL: http://tthea.blogg.se
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Ost och vin låter verkligen som vuxenpoäng haha:)

2013-09-23 @ 13:18:16
URL: http://patriciac.blogg.se
Fröken Grön

Sv: Ja men vist är det så! :) Kramar!

2013-09-23 @ 13:24:15
URL: http://tillaandersson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0