Enformig dag

Jaa hörrni..dagen har inte bjudit på annat än böcker för min del. Idag har jag suttit från 10.00 och till det att Mattias kom in genom ytterdörren från jobbet klockan 16.00. Det är väl ett hyfsat pass va? Skämt åsido, det känns som att det egentligen är det minsta man måste lägga ner tidsmässigt med två kurser som läses parallellt. Det känns väldigt stressigt redan nu. En vecka in i kursen liksom. Men jag resonerar som så att ju mer jag hinner göra nu, desto mer "fritid" har jag senare. Det kommer förhoppningsvis att flyta på mer och mer.
 
För tillfället har jag iallafall lyckats slita mig från böckerna för att ta en dusch och sedan slagit mig ner i soffan. Det är ju Sverige-Kazakstan på tv just nu och det vill jag icke missa. Det är ju faktikst lite av en vinna-försvinna situation för vårt kära landslag. Men som det ser ut nu verkar det ju gå bra iallafall. Heja heja!
Efter matchen väntar Idol, en kopp med varm choklad och sen en skön säng. Tagga till inför morgondagen ska också göras, då jag och min fina Tove ska hänga på Campus hejle dan'.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Sarah Persson

Den där varma koppen lät så himla god! :)

2013-09-10 @ 20:07:57
URL: http://justmesarah.blogg.se/
tess

Åh nej !
Har tänkt hela veckan att jag ska handla oboy nu i veckan, idag när vi handlade glömde jag bort det :(

2013-09-10 @ 21:57:46
URL: http://www.nattstad.se/Pregzilla
Tilla

Sv: Precis, samma här, super mys! Köpte dom på lager 70. :) kram

2013-09-10 @ 22:53:13
URL: http://tillaandersson.blogg.se
Tilla

Snygg bild! :)

2013-09-12 @ 20:08:17
URL: http://tillaandersson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0